Velkommen til FrontReads quickguide til at komme godt i gang

For at kunne logge ind med UNI-login kræver det, at skolerne har en dataaftale på plads med FrontRead. Læs mere om det her: https://www.frontread.com/da/support/dataaftale/

Jeg er lærer og jeg skal oprette min klasse:

1. Gå ind på vores hjemmeside www.frontread.com og klik på linket ”Mit FrontRead” øverst på siden.
  2. Skriv dit brugernavn og kodeord i felterne – og klik på ”Log ind.”
  3. Tryk på administration (enten i bunden af boksen der dukker op første gang du logger ind, eller i menuen) og klik derefter på din institution.
  4. Klik på knappen ”Opret nyt hold.”
  5. Udfyld felterne og husk at vælge den tekstpakke, der passer til dit hold. Vær opmærksom på, at hvis du skifter tekstpakke, skal eleven logge ud og ind igen, før ændringerne træder i kraft.
  6. Giv dit holds Hold-ID til din klasse og lad dem logge ind. De dukker nu automatisk op i administrationen. Se dem ved at klikke på dit holdnavn inde i administrationen.
  7. Din klasse er nu klar til at begynde FrontRead – Gå tilbage til din FrontRead administration for at følge dine elevers fremskridt og se deres resultater. Klik på elevens navn for at få flere detaljer om den enkelte elev.
  8. For tips til at planlægge undervisningsforløb kan du klikke her for at downloade lærervejledningen.

Som lærer kan du også se programmet igennem på vores lærerdemo-app. Her kan du bevæge dig frit rundt, se de forskellige tekstpakker og prøve de enkelte øvelser. Denne udgave gemmer ikke data.

Du logger ind på demoapp ved at skrive demoapp i både brugernavn og kodeord.

Fire trin til at gå i gang træningen:

1. Gå ind på vores hjemmeside www.frontread.com og klik på linket ”Mit FrontRead” øverst på siden.
  2. Indtast dit UNI-login i brugernavn og kodeord felterne – og klik på ”Log ind.”
  3. Se introduktionsfilmen og vælg derefter startopgaven. Læs teksten i dit normale tempo. Dette tempo danner udgangspunkt for resten af forløbet. Læs kun teksten én gang. Se forløbet som træning og ikke en eksamen.
  4. Så snart startopgaven har målt din læsehastighed, vælger du niveau 1 og gennemfører opgaverne en efter en. FrontRead-programmet er adaptivt. Det betyder, at programmet indstiller sig løbende efter dit niveau. Når du træner gælder det hele tiden om at være udfordret lige tilpas. Det er du, når du har mellem 7 og 8 korrekte svar. Dette svarer til det optimale udfordringsniveau og øger din læring. Hvis du får 9 eller 10 ud af 10 korrekte vil programmet skrue op for sværhedsgraden, så er du nemlig klar til at blive udfordret lidt mere.

Hvis du har spørgsmål, så send os gerne en e-mail til support@frontread.com, eller ring til vores support alle hverdage 8 - 16 på tlf. 26821500.

For at se vores ofte stillede spørgsmål, så gå ned på den nederste del af denne side FrontRead Support