Velkommen til FrontReads Quick Start Guide

Fra starten af april 2018 skal skoler have en dataaftale på plads med FrontRead, før de kan logge ind med UNI-login. Læs mere om det her: https://www.frontread.com/da/support/dataaftale/

Jeg er lærer og jeg skal oprette min klasse:

1. Gå ind på vores hjemmeside www.frontread.com og klik på linket ”Mit FrontRead” øverst på siden, eller find os på din iPads App Store.
  2. Skriv dit brugernavn og kodeord i felterne –og klik på ”log ind.”
  3. Tryk på administration i menuen og klik derefter på din institution.
  4. Klik på knappen ”Opret Hold.”
  5. Udfyld felterne og husk at vælge den tekstpakke der passer til dit hold. Hver opmærksom på, at hvis du skifter tekstpakke, skal eleven logge ud og ind igen, før ændringerne træder i kraft.
  6. Giv dit holds Hold ID til din klasse og lad dem logge ind. De dukker nu automatisk op i administrationen. Se dem ved at klikke på dit holdnavn inden i administrationen.
  7. Din klasse er nu klar til at begynde FrontRead – Gå tilbage til din FrontRead administration for at følge dine elevers fremskridt og se deres resultater. Klik på elevens navn for at få flere detaljer om den enkelte elev.
  8. For tips til at planlægge undervisningsforløb – klik her for at downloade vores Quick Undervisnings Guide, eller klik her for at downloade vores uddybende Lærervejledning.

Fire trin til at gå igang med din træning:

1. Gå ind på vores hjemmeside www.frontread.com og klik på linket ”Mit FrontRead” øverst på siden, eller find os på din iPads App Store.
  2. Indtast dit UNI-login i brugernavn og kodeord felterne –og klik på ”log ind.”
  3. Se introduktionsfilmen og vælg starttest. Læs teksten i dit normale tempo. Dette tempo danner udgangspunkt for resten af forløbet. Læs kun teksten én gang. Se forløbet som træning og ikke en eksamen.
  4. Så snart starttesten har målt din læsehastighed, så vælger du niveau 1 og gennemfører opgaverne en efter en. Vær gerne ambitiøs –øg/nedsæt blink-tiden, sådan at du får mellem 6-8 korrekte svar. Dette giver det optimale udfordringsniveau og øger din læring. Hvis du får 10 ud af 10 korrekte ved den hurtigste blinktid, så er det helt fint, øvelsernes sværhedsgrad stiger efter hvilket niveau du er på, og du har blot startet stærkt ud.

Hvis du har spørgsmål, så send os gerne en e-mail til support@frontread.com,
eller ring til vores support alle hverdage 8 - 16 på tlf. 26821500.

For at se vores ofte stillede spørgsmål, så gå ned på den nederste del af denne side frontread Support