Opret institution på FrontRead

Før du kan komme i gang med FrontRead, skal din institution oprettes, hvis den ikke allerede er det i forvejen. Det er heldigvis nemt. Alt du skal gøre er, at udfylde denne formular. Når vi modtager den, opretter vi skolen hurtigt. Du får direkte besked på email.


Tak for din interesse for FrontRead. Vi behandler din ansøgning om oprettelse hurtigst muligt. Hvis der ikke er nogen problemer, opretter vi straks skolen. Du får direkte besked. Ved oprettelse modtager du også et link til at oprette dig som administrator, så I hurtigt kan komme i gang.

*Angiv skolens navn

*Angiv eventuel hjemmeside
*Angiv din emailadresse


Du kan angive en eventuel besked herOfte stillede spørgsmål

Her kan du finde de mest stillede spørgsmål til FrontRead support og de umiddelbare løsninger til dem. Oplever du stadig problemer, er du velkommen til enten at skrive eller ringe til os.

Varer testen kun en måned?

Ja, som udgangspunkt. Men kontakt os, hvis der er behov for en længere periode.

Hvor ofte skal eleverne træne?

FrontRead anbefaler at I træner 2-4 gange om ugen i 20-30 minutter af gangen. Undgå at træne for længe, da det kan gå ud over elevernes koncentration.

Kan jeg differentiere sværhedsgraden i programmet?

Ja, du kan tildele tekstmateriale der svarer til elevens nuværende niveau. Eleven har også muligheden for selv at justere sværhedsgraden i de enkelte opgaver.

Koster det noget?

Nej, det er gratis at prøve FrontRead, og uden nogen form for binding

Hvordan kommer jeg hurtigst i gang i min klasse?

Du kan få en gratis online introduktion til programmet på det tidspunkt, der passer dig – læs mere her.

Kostet FrontRead nach dem Test automatisch etwas?

Nein, FrontRead auszuprobieren ist absolut kostenfrei, ganz ohne automatisches Abo.

Hvad sker der, når prøveperioden er overstået?

Når prøveperioden er overstået kontakter FrontRead dig, så vi sammen kan evaluere forløbet og for at finde ud af, om I fortsat ønsker at bruge programmet.

Hvilke platforme kan jeg bruge FrontRead på?

Du hente app'en til din hjemmeskærm eller dit skrivebord gennem Google Chrome eller Safari, og tilgå programmet direkte i en udgave, der fjerner alle de distraktioner der ellers kan være at finde online. Du kan også bruge FrontRead fra de store browsere, uanset styresystem, dvs. både fra en Apple-computer, Windows-PC og Chromebooks. Med de "store" browsere menes der:

  • Google Chrome
  • Mozilla FireFox
  • Opera
  • Microsoft Edge


Har du ikke fået svar på dine spørgsmål her, kan du kontakte FrontRead for yderligere information. Skriv til info@frontread.dk eller ring til os på +45 2682 1500