Test din læsehastighed

Din læsehastighed er afgørende for en effektiv læsning. Hvis du læser for langsomt eller for hurtigt, mister du sammenhæng og forståelse. Find din nuværende læsehastighed og se, hvad FrontRead kan gøre for dig.

Vælg først tekstens sværhedsgrad og klik efterfølgende Begynd læsning. Der tælles ned i 4 sekunder, hvorefter du skal begynde at læse. Læs i dit normale tempo. Førsøg ikke at læse ekstra hurtigt. Klik Afslut læsning, når du er færdig.

Efter læsning får du spørgsmål til teksten, som du skal besvare, så du kan se, om du også har forstået teksten.


Her er dit resultat

Klassetrin:
Læsehastighed: {{wpm}} ord pr. minut
Rigtige svar: {{numCorrect}}/{{numQuestions}} spørgsmål
Din læsehastighed ligger under niveau Din læsehastighed ligger på niveau Din læsehastighed ligger over niveau Din læsehastighed ligger meget over niveau uden forståelse af teksten. med kun en lille forståelse af teksten. med kun delvis forståelse af teksten. med fin forståelse af teksten. med forståelse af teksten, der ligger over middel. Du læser for langsomt. For langsom læsning betyder, at du mister sammenhæng og forståelse. Måske læser du for langsomt? For langsom læsning betyder, at du mister sammenhæng og forståelse. Du læser næsten i et normalt tempo? For langsom læsning betyder, at du mister sammenhæng og forståelse. Prøv at øge din koncentration. Din forståelse er god, men du læser en anelse langsomt. Du har overskud til at læse hurtigere. Din forståelse er virkelig god, men du læser langsomt. Du har bestemt overskud til at øge din læsehastighed. Du læser for langsomt. For langsom læsning betyder, at du mister sammenhæng og forståelse. Du læser i et normalt tempo, men din forståelse følger ikke helt med. Måske mangler du koncentration? Du læser i et normalt tempo, og din forståelse er næsten med. Prøv at øge din koncentration. Din læsehastighed og forståelse følges fint ad. Din forståelse følger godt med på trods af at din læsehastighed er høj. Du har bestemt overskud til at arbejde med din læsehastighed og forståelse. Du læser hurtigt, men din forståelse følger slet ikke med. Sænk læsehastigheden og øg koncentrationen. Du læser hurtigt, men forståelsen følger ikke helt med. Prøv at sænke læsehastigheden lidt. Du læser hurtigt, men din forståelse kan godt blive bedre. Prøv at sænke læsehastigheden en anelse. Du læser hurtigt, og din forståelse følger fint med. Du læser meget hurtigt, og din forståelse er god. Du læser meget, meget hurtigt, men din forståelse følger slet ikke med. Sænk læsehastigheden og øg koncentrationen. Du læser meget, meget hurtigt, men forståelsen følger ikke helt med. Prøv at sænke læsehastigheden. Du læser meget, meget hurtigt, men din forståelse kan godt blive lidt bedre. Prøv at sænke læsehastigheden en anelse. Du læser meget, meget hurtigt, og din forståelse følger fint med. Du læser meget, meget hurtigt, og din forståelse er god.

Få mere information om, hvordan du kan udvikle dine læsefærdigheder

* Angiv dit fulde navn

* Din emailadresse er ikke korrektTak fordi du tog læsetesten. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@frontread.dk.