Driftsinfo

På denne side finder du generel information omkring FrontReads tjeneste.

Aktuelle driftsmeddelelser

FrontRead oplever ikke nogen driftsproblemer i øjeblikket. Alt kører som det skal.

Hvis du oplever en fejl, som ikke er beskrevet her på siden, vil vi bede dig ringe eller skrive til vores support. Så vil vi løse fejlen i samarbejde med dig, og sørge for, at du igen kan bruge FrontRead uden forstyrrelser.

Du kan finde telefonnummer og kontaktformular til FrontRead support her.

Sådan rydder du din cache

Oplever du, at der er elever, der får en grå skærm når de logger ind, kan det være som følge af en konflikt mellem den nyeste version af FrontRead, og en ældre version, der er lagret i din browsers cache. At rydde cachen kan derfor være en måde at rette op på problemet, så du igen kan bruge FrontRead som før.

Du kan læse mere om, hvordan du rydder cachen her.