Driftsinfo

På denne side finder du generel information omkring FrontReads tjeneste.

Aktuelle driftsmeddelelser

Grundet UNI-Logins nye loginsystemer, der blandt andet beder elever om at logge på med piktogrammer i stedet for bogstaver og tal, kan man ikke længere logge på FrontReads app med UNI-Login. Vi arbejder på at løse problemmet, og anbefaler i mellemtiden at iPad-brugere benytter sig af FrontRead i en browser.

Hvis du oplever en fejl, som ikke er beskrevet her på siden, vil vi bede dig ringe eller skrive til vores support. Så vil vi løse fejlen i samarbejde med dig, og sørge for, at du igen kan bruge FrontRead uden forstyrrelser.

Du kan finde telefonnummer og kontaktformular til FrontRead support her.